Goodman G
×

Meistä

Goodman suunnittelee ja kehittää yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi visuaalista identiteettiä sekä sisältöä. Uskomme yksilölliseen ja asiakaslähtöiseen suunnitteluun, joka ottaa huomioon nykypäivän ja tulevaisuuden vaatimukset.

Toimimme avoimesti ja päämäärätietoisesti, emme monimutkaista yksinkertaisia asioita. Pitkäaikaiset ja eteenpäin suuntaavat suhteet ovat toimintamme ydin ja päämäärä, oli kyseessä sitten asiakas tai yhteistyökumppani.

Teemme mielellämme yhteistyötä luovien toimijoiden kanssa, jotka omaavat samat arvot.

Yhteystiedot

040 848 7859

info@gdmn.fi

Goodman Worldwide Oy,
Y-tunnus: 2833100-4

Palvelut

Yritysilme

Logo ja tunnukset
Graafinen ohjeistus
Typografia
Väri- ja kuvamaailma
Ikonit ja kuvakkeet
Käyntikortit
Lomakkeet
Esityspohjat

Verkkosivuratkaisut

Verkkosivut
Verkkokauppa
Wordpress-kotisivut
Hakukoneoptimointi
Hakukonemarkkinointi

Mainonta- ja suunnittelupalvelut

Printti- ja digimainokset
Esitteet ja julkaisut
Julisteet ja bannerit
Pakkaussuunnittelu
Mainosteippaukset
Valokuvaus
Kuvitukset
Infografiikka
Liikegrafiikka
Palvelumuotoilu
Kampanjasuunnittelu
Markkinointistrategia

Palvelut

Suunnittelemme ja toteutamme yritysilmeitä sekä verkkosivuratkaisuja yrityksille ja yhteisöille koosta ja toimialasta riippumatta. Palvelutarjontaamme sisältyy monipuolisesti myös digi- ja mainostoimistopalveluita.

Yritysilme

Yritysilme koostuu elementeistä, jotka erillään ja yhdessä luovat asiakkaille mielikuvan yrityksestä sekä auttavat erottautumaan kilpailijoista. Onnistunut yritysilme on tunnistettava ja viestii halutunlaisia asioita yrityksestä sekä sen palveluista ja tuotteista. Hyvä yritysidentiteetti mahdollistaa myös elementtien sujuvan ja yhtenäisen käytön eri alustoilla ja materiaaleissa.

Usein lähtökohtana visuaaliselle ilmeelle on logon suunnittelu, jonka ympärille muut elementit rakennetaan. Pelkkä logo ei kuitenkaan nykypäivänä riitä, vaan jokaisella elementillä, typografiasta ja väreistä lähtien, on merkittävä vaikutus brändi-identiteettiin.

Olemme toteuttaneet yritysilmeitä uusille yrityksille sekä uudistaneet jo olemassa olevien yritysten ilmeitä. Voimme luoda identiteetin myös pelkästään tietylle tuotteelle, palvelulle tai tapahtumalle.

Kun uusi visuaalinen ilme on valmis, kokoamme siihen kuuluvat elementit graafiseksi ohjeistukseksi. Graafinen ohjeistus sisältää kaikki visuaaliseen identiteettiin liittyvät elementit sekä ohjeet niiden käytöstä. Ohjeiston tarkoituksena on mahdollistaa yhtenäinen viestintä ja toimia apuna esimerkiksi markkinointimateriaalien teossa.

Logo ja tunnukset Graafinen ohjeistus Typografia Väri- ja kuvamaailma Ikonit ja kuvakkeet Käyntikortit Lomakkeet Esityspohjat

Verkkosivuratkaisut

Kotisivujen on tärkeä olla yrityksen identiteetin mukaiset, koska ne muodostavat kävijälle vahvan mielikuvan yrityksestä. Verkkosivut voivat olla asiakkaalle ensimmäinen yhteys yritykseen, jonka vuoksi niiden ulkoasun ja käytettävyyden tulee olla huolellisesti suunniteltu ja toteutettu. Hyvä hetki ensimmäisten verkkosivujen hankinnalle tai vanhojen uudistamiselle on samalla kun yritysilme luodaan tai uudistetaan. Tällöin verkkosivut ovat ovat uuden ilmeen mukaiset ja edelleen vahvistavat yrityksen viestiä.

Toteutamme räätälöityjä verkkosivuja, jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia. Nykypäivänä verkkosivujen on tärkeä toimia saumattomasti pöytäkoneilla, kannettavilla tietokoneilla sekä eri mobiililaitteilla. Verkkosivuratkaisuja kehitettäessä pyrimme vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Pidämme huolen siitä, että verkkosivujen jatkokehittäminen onnistuu asiakkaidemme tarpeiden muuttuessa, ja asiakkaamme pystyvät halutessaan myös ylläpitämään sivuja ja julkaisemaan sisältöä itsenäisesti.

Emme jätä asiakkaitamme yksin nettisivujen julkaisun jälkeen, vaan pidämme huolen siitä, että sivut toimivat halutulla tavalla myös jatkossa ja asiakkaamme on saanut kattavan perehdytyksen sivujen ylläpitämiseen ja sisällön julkaisemiseen. Tuemme asiakkaitamme verkkosivujen markkinoinnissa ja kehitämme sivut siten, että ne löytyisivät mahdollisimman hyvin hakukoneiden avulla.

Toteutamme myös helppokäyttöisiä verkkokaupparatkaisuja ja autamme asiakkaitamme nettikaupan perustamisessa ja ylläpitämisessä.

Verkkosivut Verkkokauppa Wordpress-kotisivut Hakukoneoptimointi Hakukonemarkkinointi

Mainonta- ja suunnittelupalvelut

Hyvin suunnitellun yritysilmeen ja toimivien verkkosivujen ohella yritysten on tärkeää markkinoida ammattitaitoisesti eri kanavien ja medioiden kautta.

Teemme mainontaa ja markkinointia eri kanaviin - painetussa ja sähköisessä muodossa. Suunnittelemme mm. mainoksia, julisteita, esitteitä, julkaisuja ja pakkauksia. Toteutamme digitaalisia markkinointiratkaisuja, joihin sisältyvät mm. display-mainonta ja mainosnäyttöjen materiaalien suunnittelu. Tuotamme kuvituksia sekä infografiikkaa eri tekniikoita käyttäen tukemaan jonkin aiheen tai asian esittämistä. Autamme kehittämään markkinointistrategiaa, kampanjoita ja palvelukokemuksen visuaalista puolta.

Printti- ja digimainokset Esitteet ja julkaisut Julisteet ja bannerit Pakkaussuunnittelu Mainosteippaukset Valokuvaus Kuvitukset Infografiikka Liikegrafiikka Palvelumuotoilu Kampanjasuunnittelu Markkinointistrategia

Tarjoamme asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaisia laajoja ja tuloksellisia kokonaisuuksia. Monipuolisen osaamisemme ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kautta palvelutarjontamme on kattavampi kuin listalta selviää.

Tavoitat meidät sähköpostitse tai soittamalla:

info@gdmn.fi

040 848 7859

×